Menu


************************ EVENTS ARE CANCELLED **********************

Sitges Photo Fotogràfica Competition Fotomaig

By Visited 1925 times , 1 Visits today

Start Date: March 9, 2014
End Date: March 9, 2014
Time: 9:30 am to 1:30 pm

Email: estudis.sitgetans@gmail.com

Location: Fundació Stämpfli Carrer d’en Bosc, 9, 08870 Sitges (Barcelona) Catalunya (Espanya)

Claim Ownership
Get Direction View Large Map

Description

Bases IV ral-li fotogràfic Sitges Sun 9th March 2014

Prizes 3rd of May at Fotomaig 2014

Organised by the Photographic Section of the Sitges Historical Group (Grup d’Estudis Sitgetans) :

SITGES PHOTOS: flickr.com/photos/sitgesbarcelona


View Larger Map

IV Ral·li Fotogràfic Sitges 2014 (trans)

La Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans organitza l’activitat que se celebrarà el diumenge 9 de març.

Sitges tornarà a estar als objectius de desenes de fotògrafs al IV Ral·li Fotogràfic Sitges 2014. El Grup d’Estudis Sitgetans organitza l’activitat que se celebrarà el proper diumenge 9 de març.

La convocatòria és oberta tant per a aficionats com per a professionals de la fotografia i es dirigeix a totes aquelles persones que vulguin passar una bona estona amb una càmera a les mans. Les persones interessades en participar podran inscriure’s a l’Espai Cultural Pere Stämpfli entre les 9.30 i les 10.00 hores. El preu d’inscripció és de 5€.

Un cop inscrites les persones participants es donaran a conèixer els tres temes a fotografiar. Les fotografies hauran de ser digitals en format JPG, que es descarregaran al mateix lloc de trobada entres les 13.00 i les 13.30 hores. A les 10.15 hores es farà la foto de grup i a partir d’aquí començarà la competició fotogràfica. Cada participant haurà d’escollir i descarregar tres fotografies per optar als premis: Premi d’honor a la col·lecció (una fotografia de cada tema) i 5 premis més a obres individuals.

Aquesta edició el Ral·li Fotogràfic Sitges 2014 ha estat reconegut per la Federació Catalana de Fotografia, per tant, puntua per a l’obtenció de distincions.

El repartiment de premis es farà durant la inauguració del Fotomaig 2014, el dissabte 3 de maig a les 19.00 hores, a l’Espai cultural Pere Stämpfli. Dins aquest certamen es podrà visitar l’exposició de les obres finalistes al concurs, a l’Edifici Miramar. Les bases complertes les podeu consultar al web de la Secció Fotogràfica del Grup d’Estudis Sitgetans: www.fotositges.com.

Organizers

About the Organizers :

The Sitges Historical Studies Group is an organization which aims to promote the study and dissemination of archeology, history, literature, folklore, nature, economy and other aspects of the cultural town of Sitges, and region which comprises the Penedès region.

Register 09 /03/2014 at 9,30 to 10,00hrs (9.30am to 10am) At Sala Pere Stämpfli (Espai Cultural Pere Stämpfli) Carrer d’en Bosc, 9, 08870 Sitges (Barcelona) Catalunya (Espanya) Carrer d’en Bosc, 9, 08870 Sitges (Barcelona) Catalunya (Espanya) (Stampfli Fundation main building is next door, no.16) +34-938940364: fundaciostampfli@orange.fr : http://www.fundacio-stampfli.org/

Comments are closed.

Related Events

twitter Sitges Spain : facebook Sitges Spainyoutube Sitges bBrcelonagoogle plus Sitges Spainflickr Sitges Barcelona

      HOTELS IN SITGES

      HOTELS IN BARCELONA

English
Español
English
Español