Menu


************************ EVENTS ARE CANCELLED **********************

Musical Comedy Cabaret Show at Prado Theatre

By Visited 1175 times , 1 Visits today

Start Date: February 2, 2014
End Date: February 2, 2014
Time: 6:00 pm

Email: produccio@elspiratesteatre.com

Location: Carrer Francesc Guma, 6-14 08870 Sitges

Claim Ownership
Get Direction View Large Map

Description

Els Pirates Teatre does ‘Sing Song Swing’: in Catalan

 • In small format
 • Directed by Adria Aubert,
 • Pays tribute to the musical theater and the artistic process
 • A cabaret show inspired by Rob Fosse
 • Actors sing and explain the different stages of Broadway musicals
 • Repertoire includes classics of the genre
 • Composers like Sondheim, Bernstein and Offenbach
 • Fast-paced music and live music

STORYLINE: Young theater company commissioned to review the history of musical theater

Embodies other characters who prepare a musical.

The stage between fiction and reality come together during the creative process in and out of the scene.

 • Laura Aubert
 • Nuria Cuyàs Ricard Farré
 • Moon and Ariadne Cabrio Pindado

​​====================================================
Els Pirates Teatre
La comèdia musical ‘Sing Song Swing’ programada es representarà aquest diumenge al Teatre Prado a les 18 hores.  En catalán

La companyia Els Pirates Teatre representarà aquest diumenge la comèdia musical Sing Song Swing al Teatre Prado a les 18 hores. El muntatge, de petit format i dirigit per Adrià Aubert, ret un homenatge al teatre musical i també al procés de creació artística. El musical comença quan una jove companyia de teatre rep l’encàrrec de repassar la història del teatre musical, un espectacle de cabaret inspirat en Rob Fosse.

Els actors canten i expliquen les diferents etapes dels musicals de Broadway. El repertori inclou clàssics del gènere i també amb els temes menys coneguts de compositors com Sondheim, Bernstein o Offenbach. Són protagonistes que, entre tema i tema, deixen d’interpretar el seu paper per encarnar altres personatges que preparen un musical. Laura Aubert, Núria Cuyàs, Ricard Farré, Lluna Pindado i Ariadna Cabiró integren el cos artístic d’aquest musical de ritme trepidant i música en directe.

Amb una dramatúrgia del mateix Aubert, l’obra parla del teatre des de dins del teatre de manera original i divertida. El joc escènic entre ficció i realitat conflueix durant tot el procés creatiu dins i fora de l’escenari.

La Companyia Els Pirates, amb més de deu anys de trajectòria i una formació multidisciplinària, presenta a Sitges una proposta teatral innovadora després de fer temporada estable al Círcol Maldà de Barcelona. Programada per la Fundació del Prado, Sing Song Swing s’engloba dins la programació Sitges Teatre amb l’objectiu d’ampliar l’oferta d’arts escèniques a la Vila.

http://www.sitges.cat/jsp/noticies/detall.jsp?id=38128887

Organizers

About the Organizers :

Els Pirates Teatre (Pirates Theatre) Theatre Company to create shows Pirates Theater 2011 celebrates 10 years since the release of the first show. The company maintains its ideals, open to all arts and able to interpret works of diverse genres and formats, as well as adapt and teatraliza texts of Catalan literature and universal. The theater is always original and creative, with strong ties to the music, and poximitat with the public. Since the group formed in 2001, its members have a shared desire to create and play on stage. http://www.youtube.com/user/elspiratesteatre https://www.facebook.com/piratesteatre Els Pirates Teatre (Pirates Theatre): Companyia de Teatre to crear espectacles Els Pirates Teatre celebra el 2011 els 10 anys des de l’estrena del primer espectacle. La companyia manté els seus ideals, oberta a totes les arts escèniques i capaç d’interpretar obres de gèneres i formats molt diversos, així com adaptar i teatralizar textos de la literatura catalana i universal. El seu teatre és sempre original i creatiu, amb forts vincles amb la música, i poximitat amb el públic. Des que es va formar el grup l’any 2001 els seus membres han compartit les ganes de crear i jugar sobre l’escenari. SHOWS - ESPECTÁCULOS: The Last Triangle, Comedy Tonight, tightrope, Street Theatre, a musical journey through the Adventure Theatre and Music, a musical odyssey Odysseus, Sarria Poetic, Political Commitment, The Shepherds Vallvidriera, joy happens and Pirates El Darrer Triangle, Comedy Tonight, La Corda Fluixa, Teatre de Carrer, Un viatge pel musical, l'Aventura del Teatre i la Música, Ulisses una odissea musical, Sarrià Poètic, Polítics Compromesos, Els Pastorets de Vallvidriera, L'Alegria que passa i Els Pirates

Members 18€ and Non Members 15€ / Socis 15€ i No Socis 18€ Reserves/Resevations: 933043999 and gerencia.malda@gmail.com (produccio@elspiratesteatre.org : produccio@elspiratesteatre.com)

Comments are closed.

Related Events

twitter Sitges Spain : facebook Sitges Spainyoutube Sitges bBrcelonagoogle plus Sitges Spainflickr Sitges Barcelona

      HOTELS IN SITGES

      HOTELS IN BARCELONA

English
Español
English
Español